SZOLGÁLTATÁSOK

BIOENERGETIKAI KEZELÉS

Kezünket a fájdalmas testrészre helyezni - egy ösztönös mozdulat, amit mindannyian használunk. Nem is vagyunk tudatában, de ilyenkor energetikai kezelésben részesítjük magunkat. 

A bioenergetika egészség megőrző módszerei között számtalan megközelítés létezik, de mindegyik közös pontja az, hogy az univerzális, éteri energiát felhasználva igyekszik a test mágneses mezőjét és energia áramlását helyreállítani. Az érintés terápiák és a "kézrátételes" kezelések célja, hogy kiegyenlítsük a szervezetben az energia áramlását, valamint elnyugtassuk a központi idegrendszert, hogy a testünk harmonikusan tudjon működni. Jótékony hatása a fájdalom csillapításában, a krónikus fáradtság enyhítésében, a stressz kezelésben, valamint orvosi kezelések kiegészítő terápiájaként, a paciensek tapasztalatai és visszajelzései alapján bizonyítást nyert. 

Ha kérdésed van az energetikai kezelésekkel kapcsolatban, vagy időpontot szeretnél konzultációra, akkor keress meg a KAPCSOLATFELVÉTEL gombra kattintva.

Ha a csomagajánlatok érdekelnek, akkor a GYÓGYÍTÓ CSOMAGOK menü pontban keresheted ki a számodra megfelelőt.

Hogyha kíváncsi vagy milyen csoportos programokra tudsz jelentkezni, nézd meg a kínálatot a WORKSHOPOK menü pontban.

SZUBTILIS AROMATERÁPIA

Az aromaterápia eme speciális ága az illóolajok energetikai tulajdonságait, pontosabban a rezgésüket használja a testi, lelki és szellemi gyógyítás érdekében. Mint minden természetes anyag, a növények és ezáltal a belőlük nyert illóolajok is energiából állnak, és a használatuk során kölcsönhatásba lépnek a mi rezgéseinkkel.

A szélsőséges vagy éppen az elfojtott érzelmeink, a stressz, képesek blokkolni a csakràk működését és megakadályozzák, hogy az életenergia megfelelően áramoljon a testünkben. Ez a működési zavar különféle elváltozásokat és megbetegedéseket okozhat a testünkben.

Amikor egy illóolaj kapcsolatba kerül – energetikai síkon « összerezeg » - valamelyik csakránkkal, képes harmonizálni annak a működését. A megfelelő illóolajokkal végzett kezelés képes oldani az energetikai blokkokat, javítani testünkben az energia áramlását, valamint segíteni a szervezet öngyógyító folyamatait.

Az illatterápia főként a lelkünkre hat, érzelmi blokkok oldásában lehet a segítségünkre. Bizonyára voltál már olyan helyzetben, amikor megéreztél egy illatot, és rögtön felhozott egy emléket, vagy visszarepített a gyerekkorodba. Tapasztaljuk tehát, hogy az illatok nagyon erősen hatnak ránk érzelmileg, aminek a tudományos magyarázata egyrészt az, hogy a szaglás - mint az egyik legősibb érzékszervünk - a túlélésünket biztosítja, másrészt pedig az, hogy a belélegzett illat az agyunk egy olyan területére érkezik közvetlenül, ahol az emlékeink tarolódnak.  Ezért tudjuk az illatokat nagyon eredményesen használni, ha szeretnénk visszanyerni lelki egyensúlyunkat.

Ha kérdésed van az aroma-és terápiás szolgáltatásokkal kapcsolatban, vagy időpontot szeretnél konzultációra, akkor keress meg a KAPCSOLATFELVÉTEL gombra kattintva.

Ha a csomagajánlatok érdekelnek, akkor a GYÓGYÍTÓ CSOMAGOK menü pontban keresheted ki a számodra megfelelőt.

Hogyha kíváncsi vagy milyen csoportos programokra tudsz jelentkezni, nézd meg a kínálatot a WORKSHOPOK menü pontban.