RÓLAM

ÉS VÉGÜL NÉHÁNY SZÓ MAGAMRÓL

Az én hivatásom a te jól-léted.

És ez így volt mindig. Több, mint 20 éve támogatom a klienseimet abban, hogy jobban érezzék magukat a bőrükben, elérjék céljaikat és olyan életet alakítsanak ki maguknak, amilyet szeretnének.

Előbb business majd life coachként, később pedig az ügyfeleim kérdéseit, igényeit követve blokkoldó technikákkal és természetes gyógymódokkal kiegészítve komplex kezelésekkel. Az általam használt módszerek között megtalálhatod a coaching és pszichológiái hátteret, illat-és aromaterápiás kúrákat, bioenergetikai kezeléseket....

(Igen, van képesítésem mindegyikhez:)) 

Azt vallom, hogy fizikai, érzelmi és mentális síkon egyszerre kell kezelnünk a felborult egyensúlyt ahhoz, hogy visszanyerjük a jó közérzetünket és harmóniában tudjunk működni magunkkal és a világgal. Ebben rejlik talán a módszereim egyedisége.

Ezen felül mi az, amit kapni fogsz, ha bejelentkezel hozzám kezelésre vagy konzultációra?

Maximális odafigyelést rád és a helyzetedre. Egyedi, a te igényeidre szabott kúrát és terápiás programot állitok össze számodra. Ez azt jelenti, hogy meg fogom mondani azt is, ha úgy gondolom, egy módszer vagy terápia neked nem való, és javasolni fogok helyette másikat.

Lehetőséged van alkalmanként is jönni, ha csak konzultálni szeretnél, vagy kipróbálnád valamelyik kezelést. 

Ha komplex kezelést szeretnél, akkor a csomagajánlatok közül tudsz választani. Ne tévesszen meg a leírás, amit ott olvasol, az a kezelés sorozat általános tartalma, kerete, de természetesen a módszereket, a kúrát teljes egészében hozzád igazítjuk.

Ha bármilyen kérdésed van, keress bizalommal a KAPCSOLAT menü pontban található elérhetőségeken. Remélem, hamarosan találkozunk!

Molnár Éva