E-BOOK

ZEN HÉTKÖZNAPOK

Szeretnéd jobban kezelni a mindennapi stresszt, és természetes megoldásokat keresel hozzá? Akkor erre a könyvre van szükséged.

Miről szól?

 4990 Ft

TERMÉSZETES MEGOLDÁSOK A MIGRÉN ENYHÍTÉSÉRE

Gyakran szenvedsz migrénektől és szeretnél természetes megoldásokat a fájdalom csillapítására? Ebben a kézikönyvben összegyűjtöttem a legfontosabbakat, amik a segítségedre lehetnek.

Miről szól?

3990 Ft

CSAK SEMMI PÁNIK!

Ha szorongó alkat vagy, esetleg  pánikrohamok nehezítik a mindennapjaidat, és szeretnél természetes megoldást a problémádra, akkor ez a könyvecske neked készült.  

Miről szól?

3990 Ft

CSAKRAHARMONIZÁLÁS

A jó közérzetünk egyik fontos tényezője, hogy a szervezetűnkben az életenergia áramlása megfelelő e. Ebben a könyvben ehhez gyűjtöttem össze eszközöket, módszereket. 

A tartalomból:

2990 Ft

INTUÍCIÓ

Szeretnéd fejleszteni az intuitív képességeidet? Jobban szeretnéd érteni a belsőd üzeneteit? Szeretnéd rájuk bízni magad? Ez a kis könyvecske lépésről lépésre vezet ezen az úton.

A tartalomból:

2990 Ft

VISZLÁT ÁLMATLANSÁG

Nehezen alszol el? Éberen alszol? Esetleg többször is felébredsz éjszaka és nehezedre esik visszaaludni? Természetes megoldásokat keresel, hogy végre pihentetőek legyenek az éjszakák? Akkor ezt a kézikönyvet neked ajánlom.

A tartalomból:

3900 Ft